Свързани новини

24.09.2012 15:02

БФС се мести в Банско

Видян 1494 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Спортният министър Свилен Нейков, президентът на БФС Борислав Михайлов, шефове от МВР и прокуратурата ще присъстват на Балканска дискусия - Влиянието на медиите върху борбата с насилието, хулиганските прояви и борбата с черното тото, в Банско от днес до четвъртък. Организатори са футболната ни централа и Българската асоциация на спортните журналисти (БАСЖ).


Ще има представители на Молдова, Румъния, Сърбия, Хърватска, Черна гора, Македония, Босна и Херцеговина и Гърция. Под въпрос е Турция. Поканени са и хора от УЕФА.


"Проблемът е наболял. Затова сме поканили и ресорния заместник-директор на дирекция "Полиция", и Николай Георгиев от Върховната касационна прокуратура. Ще е хубаво да чуем и другите балкански страни - какво правят те в борбата с проблема. Какво правят с разследващата журналистика, от която също бихме имали полза. Знаете, че по настояване на БФС се промени Наказателният кодекс и деянията, свързани с нелегални залози, се инкриминираха. Може да се лежи до 8 г. в затвора", заяви вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев, който е родом от Банско.


Едновременно с дискусията ще има и турнир за журналисти за купата на името на легендарния тв коментатор Николай Колев-Мичмана.


„Турнирът ще е постоянен и всяка година ще се провежда в различни държави. А Купата на Мичмана ще е преходна“, каза генсекът на БАСЖ Мишо Делев.




Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

везни