Свързани новини

31.07.2012 11:51

Веселин Марешки е новият собственик на ФК Локомотив Пловдив

Видян 2303 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Хиляди фенове на футболен клуб Локомотив Пловдив аплодираха на стадион Лаута в града новият собственик на отбора - Веселин Марешки. Варненският бизнесмен който от години има фармацевтичен бизнес бе представен пред феновете лично от премиера Бойко Борисов. Оказа се че именно министър-председателя е убедил Веселин Марешки да поеме Локомотив след като Константин Динев се отказа от президентския пост. Веселин Марешки показа пред феновете документ с преведени вече по сметките на отбора 1 милион лева и обеща финансова стабилност. Фармацевтичният бос заяви че поставя на първо място честната игра, а после резултата от мачовете. Марешки каза още че ще подлага футболистите на Локомотив на тест за лоялност към отбора, преди всеки мач. 

Марешки заяви още че ще заложи на млади български футболисти, а не на скъпоструващи чужди играчи. Константин Динев пък който две години и половина бе президент на Локомотив каза, че е щастлив че делото му ще бъде продължено. Накрая премиерът илезе с отбора на Витоша Бистрица на контрола срещу Локомотив. И отбеляза първият гол, след дузпа . 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.