Свързани новини

02.07.2012 17:06

Намесиха Близнака в аферата на Мистър България

Видян 4347 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Изненадващо лице удари СКАНДАЛЪТ с ареста на Мистър България 2003 Мирослав Йончев. Той беше арестуван като част от група за сводничество, която според органите на реда е работела за нашумелия покрай делото Октопод Антон Петров – Хамстера. „Двама мъже, свързани със задържания 39-годишен Антон Петров - Хамстера, са хванати в рамките на спецакция. Тя е срещу склоняване към проституция, организирана от престъпна група, съобщават от пресцентъра на МВР. 26-годишният Цвятко Цветков и 29-годишният Мирослав Йончев събирали парите от проститутките, а след това ги предавали на Хамстера. Цветков е служител в охранителна фирма, криминално проявен, а Йончев е собственик на модна агенция. Той е световен шампион по фитнес и носител на титлата Мистър България 2003 и е бил задържан във вторник. Две жени, работещи в агенцията и придружаващият ги мъж са спрени за проверка в 12:55 часа на Летище София. Извършен им е личен обиск. Иззети са 3 преносими компютърни конфигурации, 3 СИМ карти на български мобилни оператори, 3 СИМ карти на белгийски мобилни оператори, договори за наем на помещения в чужбина. Тримата са разпитани като свидетели”, писа вестник Стандарт. Веднага проверка в регистрите показа, че Йончев има не само модна агенция, която както много други вероятно е служела за параван на проституцията, както заявиха властите. Но също така е съуправител на клуб по ММА. Там фигурира и името на легендата на бойните спортове у нас Росен Димитров – Близнака. ММА-шампионът, който срази пореден противник само преди седмица на грандиозната гала в мегазалата Арена Армеец, се разграничи категорично от Мистър България 2003 Мирослав Йончев. 

Топжурналистът на Стандарт Димитър Илиев успя дори да вземе интервю от него, което препечатваме:



- Г-н Димитров, вашият съуправител в клуба ви по бойно самбо Мирослав Йончев е задържан за трафик на жени?

- От вас чувам това, много съм изненадан. Но аз и не познавам добре Мирослав.

- Нали заедно въртите клуба по самбо?

- Клубът е наш, на мен и брат ми Румен. Развива се добре, тренираме деца. В началото тръгнахме заедно, той тогава се занимаваше с хранителни добавки, които са част от тренировките. Това е някъде преди 3 години, през 2009 г.

- Ако проследим логично нишката, излиза, че ММА бойците наемат момичета от агенцията на Мирослав? Там е и Златка Димитрова...

- Това са глупости. Познавам Златка като приятелка на Благой Иванов-Багата. Не бих казал, че тя е момиче на повикване... Ще говоря с моята счетоводителка да махнем Мирослав от управлението на клуба.

- Клубът ви е регистриран на бул. "Арсеналски" 4, където е басейн "Спартак", свързван с Алексей Петров?

- Това е било преди, сега тренираме в залата на "Дианабад" и нямаме нищо общо нито с него, нито с Мирослав Йончев.




Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

телец