Свързани новини

12.06.2012 13:24

Волейболът се разпадна

Видян 1491 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

По всичко изглежда, че волейболът в България е в процес на пълен разпад. Ден след като националният селекционер Радостин Стойчев и звездата Матей Казийски обявиха, че напускат заради управлението на президента на федерацията Данчо Лазаров, оставка хвърли и вицето Ивайло Константинов, сочен доскоро за сивия кардинал във властта. 

Така в навечерието на олимпийските игри в Лондон, за които ни класираха именно Стойчев и Казийски, държавният тим е наникъде. Нито има треньор, нито има отбор. Говори се, че и още от настоящата гарнитура ще последват Стойчев и Казийски, като пръв камшика щял да си бие и капитанът Владо Николов. Още повече, че той е в отвратителни отношения със спрягания за наследник на Стойчев бивш национален селекционер Мартин Стоев. 

Колкото до Иво Константинов, ще споменем, че навремето беше кръвен враг на Данчо Лазаров, но в последствие му стана дясна ръка. 

„Моля да бъда освободен от заеманите от мен постове - Вицепрезидент и член на УС на БФВ поради възникналата скандална ситуация между ръководството на БФВ и екипа на бившия национален селекционер Радостин Стойчев (чийто гарант бях аз) и някои от националните състезатели, довела до недоверие в ръководството на БФВ. Решението ми е породено и от факта, че е против принципите ми, администрацията да бъде пречка за максимално добрата изява на всеки спортист или отбор (визирам декларацията на Матей Казийски, че напуска националния отбор, заради ръководството на БФВ)“, написа в официална декларация Ивкони, който е шеф на волейболния Марек, има най-големия транспортно-туристически консорциум и е председател на общинския съвет в родния си град Дупница, избран от листата на ГЕРБ.





Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще