Свързани новини

23.03.2012 16:57

Камата поряза рефер

Видян 1789 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Съдията Богомил Маринов-Мечката е подал жалба срещу Христо Стоичков, предаде официалният сайт на Асоциацията на съдиите по футбол у нас, цитиран от Дарик. В нея реферът твърди, че треньорът на Литекс му е отправил заплахи по телефона след мача със Славия. „Да, вярно е. Обади ми се във вторник вечерта. Представи се и започна първо да ме обижда, а след това и да ме заплашва. Каза още, че това е бил последния ми мач като съдия, но не ми даде възможност да му обясня, че аз вече съм взел решение да се откажа от професионалния футбол. Искам обаче да остана в аматьорския футбол. Обичам много футбола и съдийството и не мога да си представя, че ще живея без тях. Да, вярно е, че разликата в хонорарите е огромна, но не всичко в живота е пари“, заяви пред bgreferee.org Маринов.


Реакцията на Стоичков е заради показания втори жълт картон на голмайстора на Литекс Никасио, а на видеозаписите се вижда, че той не извършва нарушение. Мечката недоумява как толкова голяма личност като Стоичков е способен да отправя заплахи по телефона.


„Не съм дал на никой да ме мачка, няма да позволя и сега, пък било то и от Христо Стоичков. Постъпих така, както всеки човек би направил на мое място. Аз не казвам, че съм безгрешен, но така съм преценил, така съм отсъдил. Представяте ли си какви последствия би имала една отмяна на картон – след това всички отбори ще искат същото. Винаги съм искал да бъда коректен, но който не работи, той не греши“, добави още реферът, който извън съдийството работи като охранител в столичен МОЛ.


Той подал жалба във Второ РПУ в София, но оттам я препратили в Дупница с обяснението, че обаждането на Стоичков заварило Богомил Маринов в града.


„Провериха номера, от който е станало обаждането и се оказа, че е личния номер на Стоичков. Приеха жалбата, но вече трети ден няма никакво развитие“, обясни той.


Председателят и мениджър на Съдийската комисия към БФС Костадин Костадинов бил един от първите, които научили за решението на 34-годишния Маринов да не ръководи повече мачове в „А“ и „Б“ група.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

стрелец