Свързани новини

21.03.2012 15:35

Балъков в Кайзерслаутерн от днес

Видян 1191 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

По всичко изглежда, че Красимир Балъков е извел късно снощи хърватския Хайдук (Сплит) за последно. Според информации на немските медии легендата на българския футбол – един от героите от САЩ’94, ще бъде представен за нов треньор на Кайзерслаутерн на Фриц Валтер щадион днес. Навършващият на 29 март 46 години брюнет от великотърновското село Хотница трябваше да се сбогува с Хайдук след Адриатическото дерби с Риека вчера вечерта, след като преди дни получи ултиматум да спечели мача или да си ходи. Ръководството на тима от Сплит дори вече е набелязало заместник на нашия – Мишо Кръстичевич.
В Хърватска опровергават информацията на вестник Билд, че Кайзерслаутерн – 4-кратен шампион на Бундеслигата, ще трябва да плати на Хайдук неустойка в размер на 1 милион евро. Според местните медии такава клауза липсва в договора на Балъков и шефовете на клуба са склонни да го пуснат да си ходи, без да му броят дължимите 4 заплати. Преди време, когато Бала беше вариант за треньор на Херта, се появиха информации, че в контракта му с Хайдук има клауза, според която може да напусне по всяко време при предложение на тим от Бундеслигата.
Както е известно, един от символите на Щутгарт от средата на 90-те до 2003-а бе треньор на швейцарските Грасхопърс и Санкт Гален, където гръмовно се провали, а след това у нас води Черноморец. Кайзерслаутерн е на последно място в германския елит и началството търси наследник на уволнения Марко Курц, за да се спаси изпадането.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!