Свързани новини

14.02.2012 17:10

Пената захапа лошо Бербо

Видян 1732 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Човекът, открил Димитър Бербатов за големия футбол – Димитър Пенев, срита за назидание някогашния възпитаник пред медиите. Легендарният треньор на ЦСКА коментира при завръщането на отбора от лагера в турския курорт Анталия острото изказване на деветката на Манчестър Юнайтед отпреди няколко дни. Както е известно, Бербо нападна собственика на червените – Титан, като каза, че Димитър Борисов и Иво Иванов са се оплели в собствените си каши и се крият зад гърба на Димитър Пенев.
“Това си е негово мнение. Аз не мога да бъда съгласен с неговото мнение. Аз смятам, че не се крият зад мен, защото много пъти съм бил на поста треньор, а и почетен президент съм, така че не е нужно да се крият зад мен”, заяви Стратега от Мировяне, почесвайки се по носа по същия начин, както, когато в края на 90-те нарече Бербатов „това момче БарбуковЪ” след мач на Овча купел.
Пената призова феновете на ЦСКА да застанат зад отбора във връзка с готвения протест от тяхна страна заради политиката на клуба да продава. „Аз знам, че феновете обичат ЦСКА и винаги са изисквали от отбора, а той ги е радвал, но идва момент, когато трябва да се обединят и заедно да погледнем към положителните неща и тези, които са негативни. Аз смятам, че повечето са положителни”, каза Пената, чийто племенник Любослав Пенев впрочем обмисля да върне Бербатов в националния.
Междувременно стана ясно, че на 17-и ЦСКА заминава за размирна Либия за 2 контроли, които са по повод една година от революцията в страната и са под наслов Мачове на свободата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Един ден, в който ще гледате философски на живота

Един ден, в който ще гледате философски на живота и ще