Свързани новини

26.01.2012 18:04

Крият във вагини бомби на стадиона

Видян 2971 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

До бомбастична информация, потвърдена с половин уста от 3-те най-мощни агитки в България – на ЦСКА, Левски и Локо (Пд), се добра 19'. Според източници на малкия голям вестник тая пролет стадионите в А група ще станат арена на нов феномен на футболното хулиганство, а именно: момичета ще пренасят бомбички, фойерверки и всякакви други забранени от полицията неща във вагините си!  
„Ще докажем, че не само циците могат да гърмят, но и други интимни части. Нашите разпоретини могат всичко, те са истински Радки пиратки“, заяви тартор на крайна фракция в една от агитките.
Идеята за нещо като склад за експлозиви южно от кръста на подръчните гърли озарила почти свише феновете, след като на бял свят излезе информацията, че девойки за първи път са превърнати в мулета на пироефекти в кротката иначе Швейцария, където обаче запалянковците са едни от най-дивите в цяла Европа.
„По време на мач в Цюрих през миналия месец една жена е била закарана в болница след срутване на част от трибуните на Летцигрунд Щадион", гръмна вестник Спорт. Изненадата на лекарите била огромна, когато открили в най-милото й няколко фойерверки, уточнява швейцарското издание.
"Намерихме барут, скрит в презервативи в женската тоалетна след последните два мача от миналия сезон", призна от своя страна Кристиан Пидън, шеф на охраната на Стад де Женева. Това накара полицията в страната да признае, че е изправена пред нов проблем. "Хулиганите станаха мулета, които вместо да пренасят дрога, транспортират експлозиви", обясни пък Андре Дювиярд, командир на полицията в град Нюшател.
Ако всичко това се случи тая пролет в А група, в задачата няма нужда да се пита къде ще са скрити димките...



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

риби

Използвайте методичността си

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат