Свързани новини

15.12.2011 17:30

Батков: Сираков е червен агент

Видян 3832 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Собственикът на Левски Тодор Батков атакува жестоко клубната легенда Наско Сираков. Адвокатът обвини бившия изпълнителен директор на сините, че последните две години е работил в полза на Литекс, а в момента бил подводница на кръвния враг ЦСКА.
„Мога да кажа, че Наско Сираков през последните две години стоя върху коленете на президента на Литекс. В живота няма вечни неща, Наско даде много на Левски и като футболист, и като ръководител. Прочетох в един спортен вестник, че ме сравнява със Сталин, Гонзо – с Матросов. Тогава той по-скоро е Берия. Две години помага за титлите на Литекс, а сега помага на ЦСКА“, избухна по съветски Батков, съзирайки врага с партиен билет. Ситуацията в Левски, кичещ се още с бутафорната комунистическа митологема Отбор на народа, вчера излезе извън контрол, след като настоящи и бивши началници се замерят по медиите с имената на едни от най-мрачните исторически личности.
Батков изригна след отчетното събрание на акционерите на Герена, на което стана ясно, че клубът ще има нов спонсор – руска банка, както и това, че идват и нови шефове. В УС на Левски взе, че се появи доскорошната дясна ръка на президента на Локо (Сф) Николай Гигов – Иво Тонев, а за изпълнителен директор бе назначен Стилиян Шишков, син на бившия председател на треньорската школа към БФС проф. Ангел Шишков. Той е бос на спортния сайт Sportal.bg, който минава за червена медийна колона, и парадоксално за правоверните хунвейбини край Перловската река е юноша именно на ЦСКА.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

лъв