Свързани новини

30.11.2011 15:55

Бойко Борисов вече е Шави

Видян 1678 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 


Премиерът Бойко Борисов продължава да взривява футболната и политическа общественост с лидерската си позиция в анкетата Футболист на годината. Вчера към 9,15 часа министър-председателят водеше убедително във вота на феновете с 2966 гласа (42%) и е далеч пред голмайстора на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, който е втори с 1754 гласа (25%). Трети е вратарят Николай Михайлов (Твенте) със скромните 383 гласа (5%).
В третодивизионния Витоша (Бистрица) явно наистина смятат за сериозно, че Бойко Борисов ще бъде избран за футболист на 2011 година.
“Вотът на феновете ще го спечели. Изненадан съм, че е включен в тази класация, но той винаги иска да печели. Позагубил е бързината си, човекът е на 52 години все пак. Между нас му викаме Шави като звездата на Барселона, добре подава топката, вижда играта. На тренировки не идва, но съм доволен от старанието му”, коментира треньорът на Витоша (Бистрица) Ясин Мишауи, който, впрочем, е рожба на българо-суданската дружба. Спецът, който е играл за Ботев (Пловдив), Беласица, Конелиано, Искър и други родни тимове, коментира и лидерските качества на премиера по време на мачове: “В негово отсъствие си имаме друг капитан, всички на терена са равни. Играчите сами се командват по време на игра, няма нужда той да издава заповеди. В съблекалнята не се повишава тон.”
Президентът на клуба от Бистрица Славчо Галев е сигурен в победата на Борисов в престижната анкета. “Това не е никаква гавра. След като има класация, която е подложена на обществено внимание, всеки има право да гласува и да даде мнението си. Смятам, че вотът не може да бъде обърнат, тъй като това е мнение на публиката, тя е обективна. Той ще спечели. Хората са преценили какво е дал Бербатов за България тази година. Аз си казах мнението, трябваше да бъде анулирана анкетата тази година, тъй като успехите са под всякаква критика”, коментира босът на клуба.
“Всеки мач се стараем да побеждаваме, приемаме го като един от нас. Обръщаме се към него на малко име, казваме му Бойко. Прави му чест, че се държи като с равни с нас. Почти всички работим освен, че играем футбол, имаме много студенти, едно момче си изкарва прехраната в денонощен магазин, друг работи в супермаркет, имаме и полицай”, казаха играчите на Витоша пред TV7.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби