Свързани новини

07.11.2011 16:34

Крият въргал в ЦСКА

Видян 1496 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Анархията, която властва в отбора на ЦСКА, достигна връхната си точка след злополучния мач от 12-ия кръг на А група с Ботев във Враца, завършил 2:2. Ремито свали червените от върха, където едноличен лидер с 2 точки преднина е сензационният новак Лудогорец. Според източници на 19' в съблекалнята на ЦСКА е станало страшно. Кънтели са псувни, отеквали са и шамари. В основата на скандалите са били двете нови чуждестранни звезди – румънецът Янис Зику и бразилецът Журиор Мораеш.
Всичко започнало още на терена – в 76-ата минута, когато бе отсъдена дузпа за армейците, но моментът останал скрит за телевизионните зрители. Определеният за щатен изпълнител на 11-метрови Янис Зику взел топката, но Жуниор Мораеш, който бил спънат за наказателния удар, най-безцеремонно го избутал и отишъл да бие. Двамата били укротени от капитана Тодор Янчев. В крайна сметка при дузпата Мораеш се провали и това коства победата на ЦСКА. Вън от себе си от гняв, Зику му връхлетял в съблекалнята и двамата си разменили ругатни и пестници. В разправията участие взел и бразилецът с френско име Мишел Платини, който уж защитил сънародника си, но и изразил негодувание от смяната си в 80-ата минута и поискал сметка от треньора Димитър Пенев и главния мениджър Драголюб Симонович-Дуци, който откакто е дошъл, напрежението в ЦСКА с нож да го режеш.


Снимка: БТА



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева