Свързани новини

01.11.2011 15:35

Руснаци дават газ за Бербо

Видян 1117 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нападателят на Шакле 04 Клаас-Ян Хунтелаар може да заеме мястото на Димитър Бербатов в Манчестър Юнайтед през януарския трансферен прозорец, сочат последните слухове, ширещи се на Острова. Нашият като едното нищо ще влезе в ролята на разменна монета, ако от Олд Трафорд решат да привлекат холандеца.
Мениджърът Сър Алекс Фъргюсън следи ситуацията около Хунтелаар в немския клуб, чиято цена, както твърди английското издание The Metro, възлиза на 12 милиона паунда. След като претърпя не особено успешни сезони в Реал Мадрид и Милан, нападателят започва да впечатлява феновете, отбелязвайки 16 гола в 18 мача за Шакле 04. Това даде повод на шотландския мениджър да си направи устата за 28-годишния бивш ас на ПСВ Айндховен и Аякс, който може да заеме позицията на почти ненужния в Юнайтед Бербо. От друга страна бившият капитан на националния бил заплют от Шалке, където нямат проблеми с парите благодарение на милионите на руския си спонсор – енергийния гигант Газпром. Припомняме, че тимът от Рурската област вече поиска един българин. Става въпрос за националния вратар от холандския Твенте Николай Михайлов, който обаче влиза в плановете на половин Европа. За Бербо пък последно се облиза Старата госпожа на италианския футбол Ювентус. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог

Погрижете се и за собствения си просперитет

Погрижете се и за собствения си просперитет. Денят е