Свързани новини

03.10.2011 10:34

Левски размаза Локо София с 4:0

Видян 1601 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Левски" не остави никакъв шанс на "Локомотив" (София) и спечели софийския сблъсък на стадион "Георги Аспарухов" с категоричното 4:0. Срещата от 8-ия кръг на "А" група беше много динамична с положения и пред двете врати.


Христо Йовов откри резултата още в 6-ата минута, а в 30-ата реализира второто си попадение в мача. Преди това Сюрд Арс се възползва от комичен гаф в отбраната на "железничарите" и вкара за 2:0 на празна врата почти от голлинията.



Последният гол преди почивката беше дело на Дарко Тасевски, който се възползва от центриране на Орлин Старокин и с глава наказа вратаря на гостите Боян Пейков. Така "Левски" се изравни на трета позиция в класирането с "Черноморец", като и двата тима имат 18 точки.



"Локомотив" (София) остава на 10-то място със скромния актив от 8 пункта, след като не успя да защити статистиката си на тимът от елита с най-много победи в гостуванията си на стадион "Георги Аспарухов". През първото полувреме цялата мощ на "синята" атака се изля върху разсеяните и на моменти неадекватни бранители на "железничарите", като четирите отбелязани гола можеха да бъдат и повече.



На почивката на стадион "Георги Аспарухов" имаше токов удар, който прекъсна електрическото захранване. Все пак в минутите до началото на втората част осветлението беше постепенно възстановено и в 56-ата минута всичко вече беше наред. След почивката беше ясно, че оборотите ще бъдат намалени, предвид липсата на каквато и да е интрига, но все пак „сините" опитваха да реализират още попадения, а и "Локомотив" имаше шансове за гол.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Министърът на отбраната на страната Луис Петри след среща със заместник-генералния секретар на ръководения от САЩ военен блок Мирча Джеоана

Аржентина иска да стане партньор на НАТО

Аржентина официално поиска от НАТО да я ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на