Свързани новини

19.09.2011 15:55

Спечелихме Балканската купа по бейзбол

Видян 2120 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Националният ни отбор за втори пореден път спечели Балканската купа по бейзбол.


Макар и за пореден път събран на пожар в последния възможен миг, макар и максимално ограничен откъм ресурс – и човешки, и финансов, националният отбор спечели второто балканско първенство и защити трофея си от дебютното издание на регионалната надпревара. При това по най-безапелационния начин – "лъвовете" сгазиха всички 4 противника на турнира в Любляна (Словения) в края на миналата седмица. Първоначално отборите бяха шест, но в последния момент се отказа Гърция.


Нашите национали заминаха едва с 11 човека за Любляна. Водени от играещия мениджър Амаури Горин, който замени Ясен Неделчев, националите се разправиха с нокаут с три от съперниците – 27:0 за 5 ининга срещу Турция, 13:0 за 7 ининга срещу Сърбия и 15:0 за 5 ининга срещу Унгария, и победиха категорично домакина – 12:8 срещу Словения.


Героите бяха обичайните – универсалните Мартин Андонов („Бизони” (Благоевград), Димитър Насъпов („София Блус”) и Евгений Черноземски („Юнак” (София), както и останалите от българския състав – баща и син Амаури и Александър Горин („Атлетик” (София) и шампионските пратеници Александър Благоев, Александър Петров, Георги Велинов, Димитър Юруков и Мартин Шопски („Бизони”). Не стига че проявата няма награден фонд и отборите играят само за престиж и национална чест, но за капак на връщане една от двете леки коли, с които нашите се прибираха от Словения, катастрофира край Загреб и се наложи и прибиране с влак до София.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Използвайте деня, за да размислите

Използвайте деня, за да размислите и да се