16.06.2011 18:01

„Малка“ грешка с цял милион на Батков

Видян 2018 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дитирамбите на Левски и в частност на шефа на клуба Тодор Батков, че звездата Гара Дембеле е продаден на елитния германски Фрайбург за 2,5 милиона евро се оказаха силно преувеличени. Истината лъсна вчера по обед, когато клубът от Шварцвалд обяви официално, че трансферът на малиеца с френски паспорт от сините е факт.


„Фрайбург ще плати 2 милиона евро за Дембеле“, съобщи пред BBC Sport пресаташето на Фрайбург Руди Рашке. Това означава, че Батков се е поизхвърлил, че е направил суперсделка с едни 500 хилки в евро, което в БГ левове е цял целеничък милион.


 


В Германия има закон, който гласи, че клубът купувач трябва да обяви официално точната цифра, платена за ново попълнение. Така че хер Рашке едва ли е скрил истината.


През януари, когато се провали трансферът на Дембеле във Вердер и Хофенхайм, се появи информация, че в новия договор на нападателя има клауза, гласяща, че той може да бъде откупен от всеки клуб, извадил точно 2 милиона евро. Тогава Батков не пожела да коментира темата.


Припомняме, че Локомотив (Пд) очаква 15% от въпросните 2 милиона евро. Което означава, че в касата на тима на Коко Динев ще влязат 300 000 евро. За Левски остават 1 700 000 евро. От тях обаче някаква част ще отиде за мениджъра или мениджърите, съдействали за трансфера.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв