24.05.2011 14:29

Цесекар става монах в Атон?

Видян 1857 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Човекът, който вкара гол на действащия европейски шампион Ливърпул насред Анфийлд за историческата победа на ЦСКА с 1:0 на 23 август 2005 г., сензационно възнамерява да се  замонаши, гласи последният шокиращ слух. 30-годишният Валентин Илиев, чиято кариера в момента е зациклила в румънския гранд Стяуа, е посетил Атон, за да уговаря евентуалното си посвещение на Господ. 

В печата отвъд Дунав публикуват обширен материал за отдадеността на бившия национал на вярата. Вальо посетил святото място, тъй като смятал, че това ще сложи край на каръка му. В последно време той бе измъчван от контузии, претърпя операция и отпадна от състава на националния отбор. Днес на Стяуа предстои финал за Купата на Румъния срещу големия градски съперник Динамо (Букурещ). Впрочем, също днес любимият му ЦСКА играе също за Купата срещу Славия.

“Валентин Илиев е вярващ, убеден е, че с помощта и волята на Бог няма невъзможни неща. Затова посети Атон. Когато видите българина, първото, което ще ви направи впечатление, е татуираното му тяло. Всички са на религиозна тема”, пише онлайн изданието Рrosport.

Вальо Илиев бил на Атон заедно с баща си – легендарният вратар на ЦСКА Илия Вълов, като прекарали там два дни. “Илиев може да бъде пример за подражание. Иска да е по-голям брат на някои от момчетата в Стяуа. Съветва ги също да посетят Атон, да се отдадат на тишината и на красивия пейзаж”, допълва Prosport.

“По-вярващ човек от него не съм срещал. Стаята му е като църква. Носи всевъзможни кръстове и икони, както и Библията”, коментира бившият му съотборник в ЦСКА и румънския Университатя (Крайова) Еуген Трика.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

стрелец