11.05.2011 14:34

Азис към шефа на Славия: С вратаря си ли спиш?

Видян 1817 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Гей скандал разтърси скачените съдове на светския живот – футбола и чалгата. Суперзвездата Азис отвърна на шефа на Славия Венци Стефанов, който в ефира на 

TV7 го изненада в гръб (на футболен език - му влезе отзад). Бизнесменът коментира снимка на вратаря на отбора си – Стефано Кунчев, на която гушка известна фолкдива, с думите: „Радвам се, че Кунчев е прегърнал Емануела, а не Азис. Това доказва, че в Славия играят хетеросексуални.”

„Не се впечатлявам лесно от подобни неща, но ми стана неприятно, че ме намесват по този начин, за да си доказват кой е хетеросексуален и кой не. В крайна сметка, ако имат нужда да го правят, добре, но не виждам защо трябва да забъркват хора, които нямат нищо общо с тях и да се възползват от популярните имена!”, гневи се в официално съобщение до медиите Азис. 

„От своя страна аз пък искам да питам – те мислят ли, че аз бих прегърнал този футболист?! ”, допълва в типичния си стил Костинбродския славей. 

„По-добре шефът на отбора да си гледа футбола и представянето на играчите на терена, което далеч не е блестящо, вместо да се занимава със сексуалната им ориентация и да им казва с кого да се прегръщат. Освен това как господин Стефанов може да бъде сигурен в хетеросексуалната ориентация на своя вратар? Да не би да си лягат заедно с Кунчев? Ако се съди по прегръдките, то аз съм най-големият мъжкар на света, защото през ден съм в обятията на най-красивите жени в България”, завършва Азис.




Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят предлага възможност да се фокусирате върху вътрешната си хармония

Денят предлага възможност да се фокусирате върху