Свързани новини

04.10.2010 11:46

ЦСКА тъне в дългове

Видян 1910 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В ЖЕСТОКИ дългове е потънал ЦСКА. След като близо месец стадион Българска Армия бе без ток, шефовете на клуба Димитър Борисов и Иво Иванов все пак успяха да намерят някой лев да погасят задълженията си към CEZ. Освен това играчите получиха трите заплати, с които титаните висяха. Всичко това се случи ден преди мача с Порто, а според източник на Супер 19' парите отново са били взето на кредит.


След 15 октомври УЕФА ще преведе близо 1 млн. евро за класирането в групите на Лига Европа, от които заемът ще им бъде удържан.


Новината зарадва всички в ЦСКА. Уилям Тиеро, който не играеше заради забавените заплати под предлог, че е контузен, скокна бързо на крака.


Въпреки това Борисов не се отказва от идеята да продаде клуба, който му генерира само загуби. Говори се, че босът ще пусне червените на сергията още тази пролет. Мераклии не липсват, като за главен кандидат купувач се посочва бившият собственик Васил Божков, който ще остави ЦСКА в ръцете на сина си Антон. Още преди година бизнесменът обяви, че Антон има пари и не е нужно да му помага за закупуването на най-титулувания отбор в България.


Източници на Супер 19' съобщиха, че вече е предвидена среща между шефовете на Титан и Божкови. На срещата основната тема, която ще бъде обсъждана, е купуването на 50% от акциите на ЦСКА. Съществува вероятност Титан да остане само спонсор на клуба или една част от акциите да станат притежание на друг бизнесмен. Антон е известен с огромното си пристрастие към червения отбор. Той следял под лупа всичко, което се случва в Борисовата градина и твърдо обявил намерението си да помогне както финансово, така и организационно.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

лъв