Свързани новини

28.09.2010 16:59

Разкол в националния по волейбол

Видян 1658 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Зверски кавги са причината за трагичната игра на националния отбор по волейбол на световното първенство в Италия. След загубата от Франция в първата фаза с 2:3 нашите дългучи се хванали за гушите още на път за хотела. Тарторите Матей Казийски и Владимир Николов обвинили Тодор Алексиев за провала. Ситуацията аха да стигне до бой, когато се намесил помощникът на Силвано Пранди – Камило Плачи, който успокоил ситуацията.


След поражението от Чехия с 1:3, която ни натресе в желязната група на Бразилия и Полша, Алексиев бе подпукан и в социалната мрежа Фейсбук. Масовият гняв на феноветe предизвика появата на групата "Тодор Алексиев вън от националния отбор по волейбол".


"Писна ми от този човек. Не може да посреща, не може да бие сервис, а все още му се гласува доверие", написа създателят на групата, в която до момента членуват едва 60 души.


След изявите си на Евро'09 Алексиев се сдоби с фенгрупа във Фейсбук, но играта му на световното предизвика обратна реакция. В интернет се появиха и още по-крайни коментари: "Той не може нищо, защото е дебел", пише фен, според когото Николай Пенчев е по-адекватният избор за титуляр. До този извод лека-полека стигна и Силвано Пранди.


Разбира се, имаше и по-умерени мнения.


"За мен идеалният играч трябва да има посрещането и сервиса на Пенчев и блокадата и атаката на Алексиев. Тогава няма да има кой да ни спре", смята потребител.


Впрочем, Пранди може да бъде уволнен при нова издънка. След резила срещу Чехия шефът на федерацията инж. Данчо Лазаров се заканил да не продължи договора на Професора. Контрактът изтича след края на Мондиала, но има опция да бъде удължен с още 2 години. Пранди може да спаси кожата единствено, ако излезе от групата на Бразилия и Полша. Първият ни мач е на 1 октомври срещу европейските шампиони.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Мъж загина при трудова злополука в Симитли

Мъж загина при трудова злополука в Симитли

Мъж загина при трудова злополука в ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

рак

Интуицията ви ще бъде особено силна днес

Интуицията ви ще бъде особено силна днес, което ще ви