Свързани новини

27.09.2010 14:58

Крият оргия в националния

Видян 1807 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Грандиозен сексскандал са потулили хората в БФС. Според осведомени източници от футболната централа националите са се отдали на разврат в навечерието на евроквалификациите с Англия (0:4) и Черна гора (0:1) на 3 и 7 септември. Именно затова нашите не можели да ходят нито на Уембли, нито на Васил Левски.


Ето каква била историята. Вече бившият селекционер Станимир Стоилов събра националите на лагер в Правец на 30 август (понеделник). Тогава с тима тренираха част от играчите, останалите пристигаха по-късно заради мачове през уикенда. На следващия ден 31 август (вторник) част от момчетата решили да купонясват.


Група от 7-8 човека били закарани в близкото село до Ботевград - Боженица. В гористата местност наскоро там бе построен нов хотелски комплекс, който бил затворен за ВИП гостите. По-рано през деня един от лидерите - Валери Божинов, отсъстваше от тренировката заради кръщене на сина си. Вечерта нападателят на Парма явно решил да почерпи и заедно с още няколко съотборници се развихрили в Боженица.


“Към полунощ дойдоха лъскави коли от София. Слязоха и няколко сексапилни момичета, най-вероятно скъпоплатени проститутки. Момчетата се почерпиха сериозно, даже повече от нормалното”, каза очевидец на купона. На следващия ден 1 септември (сряда) националите тренираха в Правец, а на 2-и сутринта заминаха за Лондон.


Случката в Боженица достигнала до ушите на футболните босове, но по тяхно настояване всичко било потулено. Целта била повече от ясна - да не се вдига допълнителен шум около печалното представяне на държавната гарнитура.


По информация на 19' лекарят на националите д-р Михаил Илиев направил всичко възможно да възстанови силите на футболистите за мачовете с Англия и Черна гора, но всуе. „Докторе, омекнали са ни капачките“, проплакал един от асовете в отбора и отчаял напълно медика-шахматист.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

дева