Свързани новини

12.09.2010 17:34

ЦСКА сваля Боби с извънреден конгрес

Видян 1441 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Яко се разклати столът на шефа на БФС Боби Михайлов. ЦСКА вдигна мерника на легендата на Левски и официално обяви, че иска свикване на извънреден конгрес.


„Ние не търсим съюзници, а справедливост. Хората в БФС провалят и клубния ни футбол, и националния отбор“, заяви по телефона от Испания собственикът на ЦСКА Димитър Борисов. Шефът на Титан и ортакът му Иво Иванов побесняха, след като фирменият съдия на Литекс Стефан Спасов отряза главата на червените за 1:1 в дербито от 6-ия кръг на А група. Реферът, известен с прозвището Пастата, подпираше гостите от Ловеч, начело на които дебютира някогашният му душманин от Борисовата градина Любослав Пенев. „Пастичка ли е, еклерче ли е – не знам, но съдията е страхотен престъпник“, каза Любо миналата есен по адрес на арбитъра, когато като треньор на ЦСКА пощръкля след 2:2 с Локо (Сф). Снощи  той обаче не каза една дума за Пастата, който според армейците, ги ощетил, като не дал 2 дузпи.


„Дузпите бяха между една и една и половина“, коментира в типичния си абсурден стил почетният президент на армейците Димитър Пенев.


„Искаме извънреден конгрес, Боби да си ходи“, отсече междувременно и другият Титан на мисълта Иво Иванов на излизане от стадиона.


„Ако шефът на съдийската комисия Костадин Костадинов не подаде оставка в понеделник, аз ще си подам оставката като член на Изпълкома“, пък заплаши спортният директор на ЦСКА Емил Костадинов.


„Няма да я подам в понеделник, а във вторник. Само искам да кажа, че някои хора не са мъже, те си знаят кои са. Никой не ми се е месил в работата”, коментира самият Коце Костадинов.


Впрочем, бунтът на ЦСКА срещу изпълнителната власт във футбола ни е първият след националната катастрофа на националния отбор. Боби Михайлов си спаси кожата с оставките на Наско Сираков и Мъри Стоилов.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Немската икономика

Мрачна прогноза за немската икономика

Група от водещи немски икономически ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв

Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови контакти


Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови