Свързани новини

28.07.2010 16:21

Скандален съдия свири ЦСКА – Левски

Видян 1628 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Футболното първенство като едното нищо ще започне със скандали, след като БФС повери дербито на 1-ия кръг между ЦСКА и Левски в неделя на печално известния съдия Станислав Тодоров. Негови помощници на националния стадион от 21 часа ще са Никола Джугански и Николай Ангелов.


Това няма да е дебют на Станислав Тодоров във сблъсък №1 у нас. На шуменския арбитър бе даден напеченият мач през есента на 2008 година, когато двата тима направиха 1:1. Миналия сезон Тодоров ръководи 5 срещи на ЦСКА, като отборът е постигнал 5 победи. Под негово ръководството червените бият Локо (Пд) 5:0 като гост, Локо (Мз) 4:0 у дома, Ботев в Пловдив 1:0, отново Локо (Пд) 3:2 в София и Литекс с 1:0 в столицата. Само в един от тези мачове армейците ревнаха от него. Това бе при победата с 3:2 срещу Локо (Пд) в първия пролетен кръг. В дебюта на Йоан Андоне реферът даде две дузпи за гостите от Пловдив, а от Борисовата градина негодуваха заради действията му.


Големият скандал обаче бе в края на сезон 2008/09. В мач от предпоследния кръг ЦСКА гостува на Литекс и загуби с 0:1, а с това и титлата, а на терена се разигра кърваво меле между фенове и полицаи. Съдията отмени гол на червените в добавеното време и това отпуши гнева на агитката, която нахлу на полето. След края на мач тогавашният треньор на ЦСКА Любо Пенев остро нападна съдията заради поведението му на терена. По време на самия мач Станислав Тодоров  се обърна към Станимир Стоилов, който тогава водеше Литекс, с думите: “Седни си, спокойно, недей да викаш, ще дойде ситуация.“


Той свири 3 мача на Левски през изминалия сезон. Сините бият  под негово ръководство Локо (Мз) 3:1 през есента на 2009 година, записват загуба от Локо (Сф)  0:2 през пролетта и печелят срещу Монтана 2:0.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

козирог