Свързани новини

23.07.2010 16:30

Отбор фокусници работи за ЦСКА

Видян 2465 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Цял отбор ФОКУСНИЦИ ще има за цел да спечели шампионската титла на ЦСКА, ако новият сезон зацикли. Опълчението на маговете ще предвожда братът на треньора на Павел Дочев. Оказа се, че най-близкият му роднина - Дочко Дочев, е известен илюзионист и основател на дуо Мандрак.


Батко Дочко е ученик на гуруто на фокусниците у нас Мистър Сенко. Неговите наследници са гъсто оплетени с фамилията на армейския треньор. Сенко е кум на родителите на Павката и Дочко, Виолета и Иван. А внучката на великия маг Бети, която също била посветена в магическия занаят, и треньорът Светлин Мирчев, са кумували на сватбата на Павел Дочев.


Феновете на вицешампионите, които обявиха война на собствениците от "Титан" заради безбожно скъпите билети за сектор Г, вече се молят фокусниците да вкарат отбора в правия път.


Павел Дочев обаче се е заинатил да направи отбора шампион без помощта на магическата си селекция. Преминалият през немската школовка специалист непрекъснато прокарва нови правила в тима, чрез които да въдвори дисциплина.


На лагера в Германия неколцина играчи отнесли допълнителни тренировки като наказание за това, че се успали и закъснели за закуска в две поредни сутрини. След завръщането на отбора в София Дочев лично купил будилници за всеки един от футболистите си.


Немският възпитаник вече наложи и ембарго върху чалгата в отбора, след като вратарят Иван Караджов наду сръбско в базата в Германия. Дочев настоявал също играчите му да се хранят безшумно, да не осъмват с лаптопите и интернет и да не разговарят продължително на мобилните си телефони, тъй като GSM-ите били вредни.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

близнаци