29.06.2010 06:34

Блатер се извини на Мексико и Англия

Видян 1721 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Президентът на ФИФА Сеп Блатер се извини на Англия и Мексико за съдийските грешки, които ощетиха двата отбора в 1/8-финалите на Мондиала в Южна Африка. Босът на футболната федерация обяви по този повод, че следващият месец в Кардиф централата ще обсъди вариантите за видеонаблюдение на голлинията.


Швейцарецът коментира двата последвателни инцидента в неделя. Първо "бразилски" гол на Франк Лампард не бе зачетен, въпреки че топката тупна повече от половин метър вътре във вратата на Германия и резултатът щеше да стане 2:2. В крайна сметка Бундестима спечели мача с 4:1. След това Мексико също бяха сериозно ощетени, когато Карлос Тевес вкара гол от явна засада, а това се видя от всички на голям екран. Реферът Роберто Розети обаче нямаше как да отмени гола, тъй като му е забранено да взима под внимание такова свидетелство. Случката се разигра при резултат 0:0, а Аржентина спечели срещата с 3:1. "Лично аз съжалявам за това, да виждаш очевидни грешки на съдиите, но това не е краят на съревнованията или краят на футбола, такива работи се случват", каза Блатер. Той обясни, че е провел разговори с федерациите на Англия и Мексико и им се е извинил. Блатер уточни, че единствената технология, която ще бъде обсъждана в Кардиф, е тази за наблюдение на голлинията. Така обаче, може да се очакват още случаи като този в мача на Мексико или като с ръката на Тиери Анри при гола му срещу Ирландия в решаваща квалификация през ноември миналата година.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци