18.06.2010 15:00

Минет резцепи Англия

Видян 1857 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На КОРНИЗА с многозначителни имена във футбола, редом до Путко Мафани, няма да стои Пишка Мапусни, а английският модел на бельо Елизабет Минет.


Сексапилната блондинка разцепи националния отбор на Англия на два лагера след равенството със САЩ (1:1). Оказа се, че Минет е причината вратарят на Албиона Робърт Грийн да направи глупавата грешка при гола на Янките. Стражът още не можел да преживее раздялата с Елизабет. Минет му теглила шута няколко дни преди световното и разбила сърцето на Грийн. „Откакто се разделиха, Роб не е във форма. Всички се опитваме да го вдигнем да крака, но не става. След тренировка се затваря в стаята си и играе на компютърни игри. Вече не знаем какво да направим“, жалват се съотборниците на стража.


Само 2 месеца по-рано красивата манекенка изразила копнежа си да аплодира своя любим в Южна Африка. Сексапилната Елизабет Минет, която живееше заедно с вратаря на Уест Хем в луксозен апартамент с изглед към Темза в Източен Лондон, дори се зарече да съхрани дискретността на тяхната връзка, като му се обажда на френски език по време на мачовете. Скоро обаче красавицата отлетя от гнездото.


180-сантиметровата икономистка, която участва в поп клипове на американската звезда Хилъри Дъф, разкри: "С Роб се срещнахме в Торонто. Не зная какво ми каза, ала помня британския му акцент. Не го познавах, но си допаднахме. Готвех се за футболна съпруга, но не стана."


Робърт Грийн е следвал право и психология, пише поезия и сценарии, има амбиции и за спортен журналист. "Работата на един футболист го стимулира физически, но не и умствено", подчертава Грийн.


Той се е издигнал над стереотипа на футболиста и в друга област - свалките на красиви жени. Ухажвал е модела Сара Томас (30) в продължение на 10 години, след като се срещат като тийнейджъри. Кръстили ги "Пош и Бекс", докато играел за Норич. Следва кратка афера с "Мадам" Ема Сейл, съдържателка на лондонския стриптийз клуб Secrets и организатор на купони за богати клиенти в своя уебсайт Killing Kittens. При едно турне на Уест Хем в Канада Грийн се запознава с Минет, която днес живее в Ню Йорк.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп