Свързани новини

07.06.2010 12:33

Ицо и Путко коментатори в ЮАР

Видян 1446 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Две ЛЕГЕНДИ, до болка познати на българската публика, ще бъдат коментатори на световното първенство в ЮАР, което започва следващата седмица. Христо Стоичков и Путко Мафани ще хванат микрофоните, за да отразят божествените финтове на Лионел Меси и Кристиано Роналдо. Камата е специален гост коментатор на няколко испански телевизии и радиа, като освен това ще води и редовната си рубрика във вестник Ел Мундо Депориво.


Мафани пък е водещ на сутрешен блок радио в Порт Елизабет, което от следващата седмица изцяло ще бъде ангажирано със световното.


Вратарят на Славия Райс М'Боли пък ще е единственият футболист от А група, който ще защитава цветовете на родината си на Световното първенство в ЮАР. Това стана ясно, след като селекционерът на Алжир Рабах Саадане обяви официално имената на играчите, които трябва да си стягат куфарите за Мондиала. До последно треньорът на пустинните лисици се кумеше дали да вземе родения в Париж 24-годишен ас или колегата му от Мулудия Мохамед Земамуши. Другите двама вратари на Алжир ще бъдат Фаузи Шауши (ЕС Сетиф) и Лунес Гауауи (АСО Клеф).


Алжир е в убийствената група С, в компанията на Англия, САЩ и Словения. Първият мач на М'Боли, който бе на проби в Манчестър Юнайтед и  преди е вардил за Олимпик Марсилия, ще е на фаталния 13 юни от 14:30 ч., българско време, на стадион Питър Мокабе (Полокване) срещу тима на Словения. Именно заради шанса си да отиде на Олд Трафорд вратарят на Славия чака най-вече срещата със звездната селекция на дон Фабио Капело. Алжир и Англия играят на 18 юни в Кейптаун, мачът с Щатите е на 23 в Претория.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

везни