Свързани новини

19.04.2010 17:22

Раздават 65 бона в ЦСКА

Видян 1023 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Точно 65 000 лв. ще си поделят волейболистите на ЦСКА за спечелената 28-ма шампионска титла на България. Състезателите на Александър Попов триумфираха, след като във финалната серия победиха Левски Сиконко с 3:0. След успеха в Самоков собственика на клуба Георги Георгиев обеща да раздаде още 15 000 лв. Премията, която ЦСКА ще получи от федерацияа е 50 000 лв.


Червените пък поляха купата в ресторант Аплауз в София, който е собственост на Георгиев. Бизнесменът гарантира, че финансовото състояние на клуба е стабилно и че следващата година ЦСКА ще участват отново в Шампионската лига.


Очаква се собственикът да се опита да донесе покана за участие в най-престижния европейски клубен турнир и за женския отбор на ЦСКА, който стана шампион, без да загуби нито един мач в първенството.


Треньорът на мъжете Александър Попов заяви, че отборът му е имал превъзходство в България. „Това е благодарение на нашия собственик, който ни позволи да направим такава селекция. С шампионска титла, но без добро представяне в Шампионската лига пак нямаше да сме доволни. Поздравявам всички, които носят червената идея в себе“, каза Попов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на