Свързани новини

07.10.2009 11:22

Министър Нейков прие председателите на ОСК

Видян 1800 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков прие председателите на столичните Обединени спортни клубове (ОСК). На сбирката бяха обсъдени проблемите, пред които са изправени дружествата, информира БГНЕС.


Председателите на клубовете изтъкнаха, че “за да бъде възстановен спортът трябва да има една Национална организация и да бъдат възстановени ОСК в районите на по-големите областни центрове и общини”. Взе се решение да се работи за възстановяване на ОСК в училищата и учебните заведения, на спортните съвети по местоживеене и на студентските ОСК във всички регионални студентски центрове. Проблемът със селекцията на таланти да бъде възложен на Обединените спортни клубове и ученическите спортни дружества по места, предложиха още председателите, а министър Нейков допълни, че с този процес трябва да участват и спортните диспансери. Промените в Закона за спорта, лицензионният режим за федерациите и изготвянето на правен анализ на всички бази, който да се обяви в публичния регистър, също бяха сред темите на срещата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще почувствате самоувереност

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще почувствате самоувереност, която ще ви помогне