Свързани новини

13.09.2009 13:21

Полша пак ни би, ще играем за бронза на Евро 2009

Видян 1655 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мъжкият национален отбор на България по волейбол загуби с 0-3 (19:25, 28:30, 20:25) гейма от Полша в полуфинална среща от 26-то Европейско първенство по волейбол, което се провежда в Турция.


"Лъвовете" не успяха да покажат това, което цяла България видя от тях от началото на шампионата и закономерно загубиха днешната среща. Лека помощ на "дружина полска" оказваха двамата рефери на мача, но не това бе решаващото в днешната среща. Полският тим бе разузнал много добре българския си съперник и неутрализираше българските атаки с отлична игра на блок. Поляците поведоха още от самото начало на срещата и с 8:6 на първото техническо прекъсване на първия гейм, съобщи БГНЕС. На второто прекъсване те водеха с 16:12 и в крайна сметка спечелиха гейма с 25:19. Играчите на Силвано Пранди започнаха по-добре втория гейм и водеха с 5:8 на първото техническо прекъсване, но преднината им бе само една точка на второто - 15:16. Резултатът в края на гейма вървеше точка за точка до 28:28, но след наша грешка, Полша поведе с 2-0 гейма след 30:28. Третият гейм отново не стартира по най-добрия начин за "трикольорите", които губеха с 8:6 на първото техническо прекъсване. Преднината на полския тим на второто техническо прекъсване обаче вече бе пет точки - 16:11. В крайна сметка, голямата разлика нямаше как да бъде намалена и след 25:20 в третия гейм, Полша победи България с 3-0 пред погледа на президента на страната Георги Първанов, който бе седнал при българската атака. "Дружина полска" ще срещне в битка за титлата победителя от другия полуфинал, в който след малко в Измир излизат Русия и Франция. България пък чака своя противник на малкия финал утре от 17:30 часа. Полша ще се бори за златото на Европейския шампионат утре от 20:30 часа.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

риби

Съвсем не лек ден в бизнеса

Съвсем не лек ден в бизнеса, възможни са машинации от