17.06.2009 13:52

Борислав Михайлов ще даде официален старт на държавното първенство по плажен футбол

Видян 1817 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За поредна година Държавното първенство по плажен футбол ще стартира в три града на страната в периода между юни и септември, информира БГНЕС.


Официалният старт ще бъде даден на 20-21 юни 2009 г. в к.к. Obzor Beach Resort. Срещите стартират от 09:30 ч. в събота, като финалът ще се играе в неделя от 12.00 ч. Вторият кръг ще е от 11-12 юли 2009 в гр. София на новоизградения стадион за плажен футбол на стадион Раковски. Третият финален кръг от първенството ще бъде в к.к. Абена от 05 – 06 септември 2009 г.
Участие в първенството са общо 6 отбора като най-голямата изненада е бившият национал и футболист на ФК Литекс Валентин Йорданов, който ще се включи в отборът на Спортна асоциация – МВР. Другите 5 отбора са ФК Тича Хьорман /Варна/, ФК Академика Микс/София/, ФК Миринекс /Русе/, ФК Варненските момчета /Варна/ и ФК "Глухите" /София/. По традиция, освен на отборите, класирали се на първите три места, специални награди ще се връчват и в следните категории: „Най-добър вратар”, „Най-атрактивен играч” и Fair play отбор. Организаторите ще поднесат големи изненади и на феновете. Успоредно със срещите, ще се провеждат и многобройни футболни игри за публиката, в които феновете получават шанс да премерят сили и да покажат атрактивна бразилска игра. Предвидени са много атрактивни награди от партньорите на първенството. Музика и професионален DJ ще се грижи за доброто настроение.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

рак