Свързани новини

15.06.2009 13:18

Мотополигонът в Троян - №1 в световния шампионат в клас МХЗ

Видян 1834 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Трасето в Троян е най-хубавото, което съм виждал в Световния шампионат. България с основание може да претендира за титлата “най-добро трасе в света” с това, което показа в този кръг“, заяви президентът на международното жури Алесандро Ловати на провелия се на 13 и 14 юни т.г. в Троян кръг от Световния шампионат по мотокрос МХ3 и Европейският шампионат по мотокрос ЕМХ2.


Над 22 хиляди души бяха зрителите, а освен от пистата шефът на съдиите остана впечатлен и от отличната организация. Французинът Жулиен Вани с “Хонда” триумфира с победата в световния шампионат по мотокрос в клас МХ3. Втори и трети в най-престижното състезание са съответно италианецът Алекс Салвини с “Хускварна” и словенецът Матеус Тирт с “Хонда”. Най-добро класиране от българите в този кръг направи Бончо Аврамов, който финишира 18-ти. Отново французин – Кристоф Шарлие с “Ямаха” е победителят в Европейския шампионат по мотокрос в клас ЕМХ2 (до 125 куб. см.). Втори е Клеман Герчар от Словения също с “Ямаха”, а трети – холандецът Джефри Херлингс с КТМ. Най-добър от българите в този клас е 14 годишния Петър Петров, който завърши 14-ти. Мотополигонът в Троян е третият в България с лиценз за Световен и Европейски шампионат, дълъг е 1 652 метра и е единственият в Европа, който разполага с двойна оросителна система. Информацията е на БГНЕС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,