Свързани новини

10.12.2018 10:12

Григор се оправда, след като нарече "частен" турнира в София

Видян 1452 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Григор Димитров рязко смени позицията си по отношение на турнира в София. Хасковлията сподели във Фейсбук, че думите му за надпреварата в столицата са били неправилно представени, въпреки че бяха изговорени от самия него искрено и лично в тв ефира. Само преди няколко дни Гришо обяви турнира в София за "частен" и добави, че не иска да участва в това „частно” състезание.


  "По отношение на моето интервю, което дадох в България, бих искал да изясня моите коментари по отношение на турнира в София, тъй като те са били неправилно представени. Щастлив съм, че има събитие от ранга на ATP 250 в родината ми. Моите коментари бяха отправени по-скоро към нивото под световния тур и имах предвид Българската федерация по тенис, която да се опита да организира повече турнири Чалънджър и ITF, за да подкрепи по-ниските нива в България", написа Димитров във Фейсбук. По този начин Гришо директно нападна ръководството на БФ Тенис. Както 19’ вече Ви съобщи неговият мениджър Георги Стоименов и президентът на родната централа Стефан Цветков са в изострени отношения, след като първият е поискал да организира надпреварата в София  и процент от продадените билети, ако се вярва на високопоставен източник на 19'.


Промяната в цялостната позиция на Григор е меко казано странна.  В поста си във Фейсбук той дори благодари на организаторите на турнира.


 „Уважавам усилията на Дубай дюти фрий да организират турнира в София и им желая всичко най-добро през 2019 г., както и след това. В същото време се надявам ние да развием още по-сериозно присъствието на тениса в България”, написа 19-ият в света.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

телец