03.12.2018 11:12

Уайлдър запази световната си титла след зрелищно равенство с Фюри

Видян 1584 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Световният шампион Дионитей Уайлдър запази своята титла след изключителен двубой с Тайсън Фюри, който завърши с равенство. Двамата боксьори направиха един от най-добрите мачове в последните години, който обаче остана без победител след решение на съдиите. . Мексиканският съдия Алехандро Рочин даде предимство на Уайлдър 115:111, канадецът Робърт Тапър отсъди 114:112 за Фюри, докато третият – Фил Едуардс от Великобритания 113:113, като по този начин срещата беше вписана като равенство. Така и двамата боксьори останаха непобедени на ринга засега. Любопитен е фактът, че именно съдията от Острова присъди равенство и така отне победата на своя сънародник.


Почти през целия двубой Тайсън Фюри имаше предимство в срещата, въпреки че Уайлдър го прати на два пъти в нокдаун. Според мнението на голяма част от специалистите именно Циганския крал е победителят в битката.


След края на двубоя двамата засвидетелстваха уважение един към друг и обявиха, че със сигурност ще има реванш помежду им. Двамата обявиха, че именно те са най-добрите в тежката категория, а Антъни Джошуа е страхливец.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей