03.12.2018 10:12

Англия и Чехия на пътя ни към Евро 2020

Видян 1188 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

България ще се изправи срещу отборите на Англия, Чехия, Черна гора и Косово в квалификациите за европейското първенство по футбол през 2020 година. Страната ни бе поставена в трета урна на тегления вчера в Дъблин жребий и попадна в сравнително приемлив поток. Първите два отбора от всяка група ще се класират директно за шампионата на Стария континент.  Мачовете започват на 21 март догодина и ще завършат през месец ноември.


„На пръв поглед има един изявен лидер Англия, а другите отбори сме на едно ниво. Не са за подценяване, но мисля че имаме реален шанс да се борим за второто с Чехия", каза капитанът на националния отбор Ивелин Попов пред БНТ.


Националният селекционер Хубчев обяви, че не се вълнува толкова от съперниците, а от представянето на своите футболисти.


"Тази група, в която попаднахме, ми звучи тежко. Ние не сме в позиция да можем да си избираме противниците. Мен лично ме вълнува друг въпрос – в какво състояние ще са момчетата, на които ще разчитаме през пролетта на следващата година", каза Хубчев от Дъблин.


Шампионатът през 2020 година ще отбележи 60 години от първото европейско първенство. Надпреварата ще се проведе в 12 града – Лондон, Мюнхен, Рим, Баку, Санкт Петербург, Букурещ, Амстердам, Дъблин, Билбао, Будапеща, Глазгоу и Копенхаген




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Венко Сабрутев

ППДБ иска комисия за пътната карта и Турски поток

ПП-ДБ са внесли проект на решение за ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.