26.11.2018 16:11

Ники Михайлов официално в Левски

Видян 1398 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вратарят Николай Михайлов официално е футболист на Левски. Синът на президента на Българския футболен съюз подписа със сините до края на сезона. Михайлов е юноша на клуба и игра на Герена в периода 2005-2007. Той е двукратен шампион на България и дори игра с екипа на Левски в Шампионската лига, където си вкара нелеп автогол в мача с Вердер. След това той бе продаден в Ливърпул. В кариерата си Михайлов е играл още за кипърския Омония, Твенте, Верона и турския Мерсин. Той има и 33 мача за националния отбор на България. От Герена се надяват синът на Боби Михайлов да реши проблемите на вратата на сините.


В същото време друг бивш футболист на Левски – Валери Божинов се извини на сините фенове, след като донесе победата на своя Ботев Враца в двубоя. Както е известно Валери вкара два от головете за Ботев във вратата на Левски за шокиращия успех с 3:1 насред София.


Валери Божинов дойде тук, за да покаже, че е футболист за големите отбори. Искам да играя в националния отбор, но за това питайте г-н Хубчев, а не мен. Респект и уважение към феновете на Левски, извиних им се. Но аз съм професионалист, не мога да си сваля гащите. Исках да вкарам на ЦСКА, но не се получи. Вкарах на Левски. Когато играя срещу бивши отбори, нещата ми се получават.  Ако хората и щаба на Левски решат, че имат нужда от мен, знаят къде да ме намерят. Договорът ми изтича след месец. Но нека се концентрирам към Ботев, защото съм задължен на хората във Враца” сподели Божинов след срещата. След трансфера на Николай Михайлов при сините шансовете на Божинов отново да облече фланелката на 26-кратните шампиони сериозно намаляха. Както е известно двамата футболисти не се понасят, след като дълги години бяха въвличани в различни любовни афери с Николета Лозанова и Алисия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

везни