Свързани новини

20.11.2018 09:26

Бербатов: Самотата ми помага

Видян 1469 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Навръх рождения ден на дъщеричката си, Димитър Бербатов гостува в предаването Плюс- Минус на Нова. Пред водещите и също бивши футболисти Кузман Илиев и Владимир Сиркаров суперзвездата, която дебютира с автобиографична книга, сподели:


-    Не съм си мислел, че съм толкова добър. Виждах потенциала си и не спирах да работя, за да стигна там, където искам да бъда. Хората около мен ми помогнаха много, както сега и аз се опитвам да помагам на децата", заяви Димитър Бербатов.


-    Рисуването е моя страст, която открих благодарение на баща си. Шансът да изляза извън пределите на страната в ранна възраст беше изключително вдъхновяващ, разшири мирогледа ми.


-    Имам нужда от спокойствие, от свое лично пространство. Така подреждам мислите си. Ако искаш да успееш и да се развиваш, трябва да правиш разбор на тренировките и мачовете.


-    Самотата ми помага да излизам по-лесно от кризисни ситуации, както и да преценявам правилно хората, които ме заобикалят. Въпреки съветите на близките си, винаги съм вземал сам решенията в живота си.


-    Приятелството е много важно. Имам близки приятели от дълги години, които продължават да бъдат до мен. Дори и да не сме се чували с години, нашите отношения не са се променили. Аз съм много лоялен към приятелите си


-    Димитър Пенев е човекът, който подкрепи мен, Стилиян Петров и Мартин Петров. Той беше човекът, който даде шанс на всички нас. Вдъхна ми самочувствие да развия своите качества. После всеки показа на какво е способен и си в последствие си търсеше щастието в чужбина.


-    За да успееш в света на футбола са нужни много тренировки, но и въображение. Футболът в страната не е на нивото, на което ми се иска. Въпреки това, се правят много усилия за развитие в сферата на спорта.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

скорпион