Свързани новини

25.10.2018 16:10

Стилиян: Рейнс ще спечели тази битка

Видян 2146 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият капитан на националния ни отбор по футбол Стилиян Петров подкрепи голямата звезда на кеча Роман Рейнс, който беше диагностициран с левкемия. Както е известно преди пет години Петров също получи шокиращата присъда – рак на кръвта. С течение на времето той успя да пребори коварното заболяване.


Рейнс пък в понеделник обяви, че страда от левкемия, която се е появила отново след 11 години. Той разказа своята шокираща история, как е научил за кошмарното заболяване, докато е бил без работа, пари и дом, и е чакал своето дете.


„Знам за случилото се с Роман. Знам, че води своята битка вече. Виждам, че има вяра и ще спечели тази битка. Той ще продължи да се бори, но най-важното нещо е тази вяра. Това е лична битка. Трябва да намери начин да повярва и в себе си”, сподели пред Mirror бившият ни капитан.


„Хората с този проблем трябва да се научат сами как да се адаптират към битката. Той може да види много като нас, които вече са го направили. Той може да види, че ние продължаваме напред.”


„Разбира се, Роман знае вече колко ще бъде трудно. И наистина е трудно – никой няма да ти каже обратното. Ужасно е, трудно е – опитвам се да намеря думите, за да го опиша. Трудно е само по себе си”, сподели още Стенли.


„Роман трябва да почувства любовта на хората в кеча. Сигурен съм, че те ще го направят. Ако Роман почувства, че има нужда, нека се свърже с мен или с някого от фондацията. Ние сме само на едно обаждане разстояние.”


„Пожелавам на Роман всичко най-хубаво. Ужасно е, трудно е, но той вече показа огромна сила и смелост да се върне на ринга още веднъж. Ако той продължава така, ще спечели битката”, коментира още Стилиян Петров.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

дева