23.10.2018 13:10

И Стоичков издава книга

Видян 1462 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-добрият български футболист Христо Стоичков също ще издаде своя биографична книга. Носителят на Златната топка ще представи своята биография утре в хотел Маринела. Книгата е озаглавена Христо Стоичков – Историята и е написана в съавторство с известния ни спортен журналист Владимир Памуков. Специално за представянето на биографията на Модерния ляв в България ще пристигне футболния съдия Урисар Аспитарте, който беше настъпан от Камата по време на Ел Класико през 1990 година. Тогава в 39-ата минута минута защитникът на Реал Чендо влиза рязко и поваля Стоичков, но съдията не отсъжда нарушение. Легендарният треньор на Барса по това време – Йохан Кройф, ожесточено спори със съдията... И получава червен картон. Един от най-зрелищните моменти в световния футбол.


„Червен картон за вездесъщия Кройф насред Камп Ноу! Е, тогава вече полудях и аз. Най-интересното предстоеше и аз сервирах отмъщението не студено, не горещо, а направо парещо! Настъпих съдията с пета по десния крак и съвсем не силно, но той заподскача като куцо пиле.“, пише Камата в своята книга.


Припомняме, че само преди няколко дни другият ни голям футболист Димитър Бербатов също обяви представянето на своята биографична книга, озаглавена По моят начин. Тя ще излезе от печат на 10 ноември.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

близнаци