18.10.2018 11:34

Везенков с важен принос за победа на Олимпиакос в Евролигата

Видян 1551 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Александър Везенков реализира 4 точки, всички от които в последните три минути на мача срещу Баскония, за победата на Олимпиакос с 85:80 като гост в мач от втория кръг на Евролигата по баскетбол за мъже, предаде БНР.


Българският национал получи само 15 игрови минути, но бе на терена в решителните моменти в края на двубоя, когато домакините от "Баскония" опитаха отчаян щурм, с който да обърнат мача. Преди това гръцкият вицешампион бе натрупал солидна пренина, която бе 14 точки в началото на последната четвърт.


Най-резултатен за "Олимпиакос" в мача бе сърбинът Никола Милутинов с 23 точки, докато за испанците грузинецът Торнике Шенгелия завърши с 21.


Отборът на другия български национал в турнира Дий Бост - "Химки" (Московска област), отстъпи с 85:93 при визитата си на шампиона за 2017 година "Фенербахче". Поражението остави руския отбор на дъното в класирането.


Бост записа 30 минути на паркета в Истанбул, като в тях регистрира 8 точки, 3 борби, 3 асистенции и цели 6 откраднати топки. Натурализираният американец обаче не успя да се справи в опазването на своя сънародник, представляващ Турция Али Мохамед, познат и като Боби Диксън, който се появи в игра в последната четвърт и завърши с 14 точки.


Николо Мели бе най-резултатен за "фенерите" с 16 точки, а още 14 прибави Луиджи Датоме. За "Химки" по традиция с най-много точки завърши Алексей Швед - 26.


Шампионът Реал (Мадрид) преодоля пасив от 15 точки в края на първата четвърт, за да победи с 91:85 като гост италианския първенец "Олимпия" (Милано).


Снимка: GettyImages



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион