Свързани новини

16.10.2018 11:10

Мейуедър прие предизвикателството на Хабиб

Видян 1434 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Непобеденият американски боксьор Флойд Мейуедър прие отправеното предизвикателство от шампиона на UFC в леката категория Хабиб Нурмагомедов.
Припомняме, че преди няколко дни ММА-боецът предизвика Мейуедър чрез видео в Инстаграм. „Хайде Флойд, аз съм готов за мач. 50:0 срещу 27:0. И двамата никога не сме губили. Хайде. В тази джунгла има само един крал. Това съм аз. Успях да сваля Конър. При това го направих с лекота”, казва Нурмагомедов тогава.
Мейуедър отговори веднага на предизвикателството, като се обърна към най-големите телевизионни мрежи в САЩ.
CBS, Showtime и MGM Grand, приготвяйте си чековите книжки. Ще направим Лас Вегас велик отново”, беше краткото послание на американеца. През миналата година Мейуедър и Конър Макгрегър счупиха рекорда за най-голяма гледаемост и приход в бойните спортове, като инкасираха над 400 млн. долара от техния мач, завършил с победа за боксьора.
В същото време Хабиб отказа оферта на стойност $ 15 млн. за реванш с Конър Макгрегър.  Новината съобщи чичото на Нурмагомедов.
Дали е възможен реванш с Конър - попита риторично чичото. - Не. Хабиб не се интересува от това. Няма да се бие с него за каквито и да е пари. Знам, че предлагат реванш. Като за начало дадоха $15 млн., ако се съгласи. Но Хабиб каза - не. Нека Конър се нареди на опашката и да се бие с другите. Хабиб иска да се бие с Фъргюсън, а след това да прекрати своята кариера.







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

близнаци