Свързани новини

09.10.2018 13:25

Хабиб: Исках да затворя устата на този идиот

Видян 1390 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шампионът в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов се завърна в родината си след грандиозното шоу в Лас Вегас и победата над Конър Макгрегър, за който ще се говори още дълго. Непобеденият дагестанец беше посрещнат от над 15 000 свои фенове на стадион Анжи Арена в Каспийск. Нурмагомедов излезе с шампионския пояс и придружаван от баща си. Хората по трибуните, предимно деца и младежи, бурно го аплодираха, а после започнаха да скандират : Хабиб! и Дагестан!


„Исках да затворя устата на този идиот (б.р. Макгрегър) и да му покажа каква е разликата между нашия народ и неговия. Ние имаме велика история и нищо не може да ни спре. В последните години ни се струпаха много изпитания, но се надявам, че съм ви донесъл поне малко радост и съм оправдал очакванията ви. Най-важното е да сме заедно и да останем сплотени", заяви шампионът.


При появата на 30-годишния боец, част от феновете започнаха да прескачат огражденията. В един момент около 100 души стъпиха на терена, а Нурмагомедов заяви с усмивка: "Вие сте много, а аз съм сам". На практика почитателите му, копираха неговите действия, когато Хабиб прескочи октагона, за да търси саморазправа с хора от щаба на Макгрегър.


В същото време в социалните мрежи се появиха куп колажи след знаменитата победа на дагестанеца. В един от тях (б.р. по-горе на снимката) мечка пита бащата на Хабиб дали може да си играе с него. Както е известно преди време в интернет се появи любопитно видео, в което 9-годишният Нурмагомедов се бори именно с мечка и я побеждава.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали