Свързани новини

19.09.2018 13:09

Шансовете за финалите в Италия намаляха

Видян 1128 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Полша нанесе втора загуба на България в първата фаза на световното първенство по волейбол, което се провежда у нас и в Италия. Настоящите първенци на планетата ни победиха с 3:1 (25:14, 23:25, 25:22, 25:23) и така сериозно усложниха ситуацията пред родните национали. Въпреки загубата възпитаниците на Пламен Константинов продължават във втората групова фаза на шампионата, но шансовете им да продължат към финалната шестица в Италия сериозно намаляха.


Във втората групова фаза на шампионата българите ще срещнат в София отборите на САЩ,Канада и Иран. Двубоите започват този петък в зала Арена Армеец. Първият мач на националите ще бъде срещу Иран от 20:40. В събота националите ни ще играят със САЩ, а в последния ден на втората групова фаза ще се изправят срещу Канада. Важно е да се отбележи, че за тази втора групова фаза се вземат точките от първата групова фаза, което нарежда България на третото място в група G с 9 спечелени точки. Пред нас са отборите на САЩ с 13 пункта и Иран с 11. В тази фаза ( б.р. втората групова фаза) на надпреварата 16-те отбора, продължили напред се разделят на четири групи по четири отбора. За финалната шестица в Торино ще се класират четирите победители в групите плюс двата най-добри втори отбора.


 Във втората фаза на първенството безспорно най-интересна ще бъде група H във Варна,където попаднаха отборите на Полша, Сърбия,  Франция и Аржентина. В група E пък се събраха тимовете на Италия, Холандия, Русия и Финландия. Най-голям късмет пък отново извадиха бразилците. Кариоките попаднаха в група F с отборите на Словения, Белгия и Австралия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Рубен Аморим

Аморим е новият фаворит за наследник на Клоп

След като вчера излезе информация, че ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния