11.07.2018 16:17

Ювентус ще бъде последният клуб на Роналдо

Видян 1243 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ювентус ще бъде последният отбор на Кристиано Роналдо в неговата кариера, потвърди мениджърът му Жорже  Мендеш.  Както е известно Реал Мадрид официално продаде португалецът на шампиона на Италия. Торинци ще платят € 100 млн. за трансфера на петкратния носител на Златната топка. Те изкараха повече на момента - акциите им скочиха с 35%! Кристиано подписа четиригодишен договор с бианконерите и ще получава по € 30 млн. на сезон плюс солидни бонуси. Грандиозният трансфер предизвика срив в онлайн магазина на Ювентус заради многобройните желаещи да си купят екипа на португалеца. В торинския гранд той ще играе с любимия си номер 7.


Роналдо премина в Реал преди 9 години срещу € 94 млн. В този период той се превърна в голмайстор №1 в историята на клуба, като вкара 451 гола в 438 мача. Неговите фланелки са 40% от всички продадени на феновете на Реал. Португалецът спечели общо 16 трофея с тима от Мадрид, включително четири пъти Шампионската лига. Докато беше футболист на мадридчани, Роналдо спечели четири пъти Златната топка, два пъти беше избиран за най-добър в Европа и три пъти взе Златната обувка.


„Годините, прекарани в Реал, са най-щастливите в моя живот. Чувствам огромна признателност към всички, които бяха в клуба и ми помагаха. Въпреки това мисля, че е време да си тръгна и да отворя нова страница в моя живот. Благодаря, че Реал уважи моето желание и се съгласи да ме трансферира", каза Роналдо на раздяла.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.