02.07.2018 10:37

Русия би дузпата на Испания

Видян 1468 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Домакинът на Световното първенство Русия поднесе поредната голяма изненада на мондиала. Възпитаниците на селекционера Станислав Черчесов отстраниха с дузпи (4:3) считания предварително за фаворит отбор на Испания. Редовното време на двубоя завърши при резултат 1:1. В продълженията двата отбора не можаха да си отбележат нови попадения, въпреки натиска на испанците и така се стигна до изпълнението на наказателни удари. В герой за Сборная се превърна вратарят Игор Акинфеев, който спаси дузпите на Коке и Яго Аспас, а неговите съотборници отбелязаха и четирите си наказателни удара. И така отстраниха световните шампиони от 2010 година.


 На четвъртфиналите домакините ще се изправят срещу отбора на Хърватия, която се промъкна до тази фаза също след изпълнение на дузпи. Балканците победиха изключително трудно Дания. И в този двубой в герой на мача се превърна вратарят на победителите – Даниел Субашич. Стражът на Монако спаси три наказателни удара на датчаните. В редовното време двубоят завърши при резултат 1:1, а в продълженията голямата звезда на хърватите Лука Модрич пропусна 11-метров наказателен удар, с което прати двубоя към рулетката на дузпите. Там хърватите показаха по здрави нерви и след 3:2 продължиха към четвъртфиналите на надпреварата. Решителният гол бе дело на звездата на Барселона Иван Ракитич.


Двубоят между Русия и Хърватия ще бъде на 7 юли (събота) от 21:00 часа българско време.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.