17.05.2018 13:44

Буфон обяви раздялата си с Юве

Видян 1800 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Легендарният вратар на Ювентус Джанлуиджи Буфон обяви, че след края на сезона ще напусне клуба. Последният мач на Буфон с екипа на бианконерите ще бъде тази събота, когато те приемат Верона. Той обаче не каза дали смята да спре с футбола окончателно, или ще играе още един сезон професионално.


В събота ще играя ще играя в мача и това е единственото сигурно нещо. Президентът (б.р. Андреа Аниели) е информиран за случващото се около мен. Разчитам на неговите съвети. До преди 15 дни той беше наясно с мнението ми, че искам да спра да играя, но сега има някои нови предложения. През следващата седмица ще взема окончателно решение, сподели Буфон.


Кариерата на вратаря продължи цели 23 години. Той дебютира едва на 17 години за Парма, където игра до 2001 г. преди да премине в Ювентус. Буфон спечели 23 трофея - три с Парма, 19 с бианконерите и световната титла с Италия през 2006 г. Той притежава и рекорда за най-много спечелени титли в италианското футболно първенство -цели девет.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще